Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Zaterdagvoormiddag op afspraak

Produceren, leveren en plaatsen

Bouw- of renovatieplannen? En denkt u aan de toekomst? Kies dan voor een interieur dat langer leeft dan een kledingstuk. Ga voluit voor kwaliteitsmaterialen, kasten die precies passen en een stijl die meer is dan een trend. Reken op professionals die uw meubels met de grootste zorg produceren, leveren én plaatsen. Ook het interieuradvies en de meting ter plaatse horen erbij. Waar moet u zijn? Bij Schrijnwerkerij R. Vandekerckhove in Sint-Baafs-Vijve!

 

Ontwerp uw eigen meubels

Schrijnwerkerij R. Vandekerckhove werkt voor particulieren én bedrijven. We maken uw inloopkast, keuken en binnendeuren. Vertel ons meer over uw droommeubel. Een ladenkast voor uw hal of een boekenrek voor de woonkamer? Onze houtbewerkers komen meteen in actie. We plaatsen ook uw Gyproc-wanden en plafonds. En bekleden uw binnenmuren met hout.

 

Inspirerende werkomgeving

Hebt u een winkel of kantoor? Bij Schrijnwerkerij R. Vandekerckhove stelt u zelf uw volledige kantoorinrichting samen. Want elk bedrijf heeft zijn eigen manier van werken. We benutten uw bureau optimaal en zorgen voor voldoende opbergruimte. Zo stimuleert u uw medewerkers nog meer. Ook uw winkel toveren we om in een aangename en praktische locatie die doet kopen.

 

Laat het interieur van uw woning, winkel of kantoor over aan Schrijnwerkerij R. Vandekerckhove.

Meer weten? Bel 056 60 49 04

Fotogalerij

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Vandekerckhove
Vandekerckhove
Vandekerckhove