Een hart voor hout

Zoekt u een vakman die uw gevel bekleedt, ramen plaatst en een tuinhuis bouwt? Legt u de lat hoog als het gaat over kwaliteit? Kies dan voor Schrijnwerkerij R. Vandekerckhove. Gevestigd in Sint-Baafs-Vijve, maar actief in heel Vlaanderen. Onze vakmannen hebben een hart voor hout. We zagen, schuren en schaven voor u harde én zachte houtsoorten uit heel de wereld. Zoals duurzame witte eik van bij ons en goudbruin afrormosia uit Afrika.

 

Stevige basis voor uw dak

We bouwen het houtskelet van uw ecologische woning en timmeren uw dakstructuur. Spanten- of gordingdak? Onze vakmannen laten geen ruimte onbenut. We gaan aan de slag met onderhoudsvrij en weerbestendig hout. Schrijnwerkerij R. Vandekerckhove plaatst het afdak voor uw zonnepanelen, bekleedt uw goten en bouwt uw dakkapel. Vraag ook naar de mogelijkheden van gevelbekleding.

 

Specialist in ramen en deuren

Dat is nog niet alles. Want voor u toveren we houten balken om in een tuinhuis, terras of afdak voor uw auto. En we zijn gespecialiseerd in ramen en deuren in hout, pvc en aluminium. Twijfelt u aan het meest geschikte materiaal? Dan geven we u graag advies. We houden rekening met de oppervlakte van uw ramen, de stijl van uw woning en de isolatiewaarde. Maar ook met de onderhoudsbehoefte en uw budget.

 

Laat uw buitenschrijnwerk over aan Schrijnwerkerij R. Vandekerckhove.

Bel 056 60 49 04 voor meer informatie.